espresso-machine-gids.com

Een espresso-machine kopen?

Als je een espresso-machine wilt kopen, hoef je de deur echt niet meer uit. In de volgende webshops vind je vast iets van je keuze.
Warenhuizen


 • Philips.nl
  De Philips online shop is een uitgebreide webwinkel waar je terecht kunt voor espresso-machines, koffiezetapparaten en bijbehorende accessoires zoals reinigingssets. Over iedere machine is uitgebreide informatie te vinden en retourneren met restitutie is mogelijk in geval van: beschadigd, ontevreden, verkeerde levering, enzovoorts.
 • Koffietheeplaza.nl
  Koffietheeplaza.nl heeft eveneens een uitgebreide webwinkel in alles wat met koffie en koffie zetten te maken heeft. Het is een site waar je heel wat tijd kunt doorbrengen als je op zoek bent naar een top-espressomachine. Ook de minder gangbare merken vind je hier. Over elke machine is er uitgebreide informatie.
 • Media Markt.nl
  Bij Media Markt vind je ook een goede collectie aan espressomachines, maar ook voor capsules en koffiemalers kun je hier terecht. Voor de meeste apparaten geldt dat als je voor 22:30 uur 's avonds je bestelling doorgeeft (op werkdagen), je het apparaat de volgende dag in huis hebt (bestellingen vanaf €20,- worden gratis bezorgd).
 • Coolblue
  Coolblue heeft een aanbod van meer dan 100 espresso-machines van diverse merken. Bestel je voor 23:00 uur dan wordt de dag erna je espresso-machine al bezorgd. Bij Coolblue krijg je 14 dagen bedenktijd. Bevalt het product niet of is het niet wat je verwacht dan kun je het, onder bepaalde voorwaarden uiteraard, gratis retourneren.

Speciaalzaken

 • Koffievergelijk.nl
  Koffievergelijk.nl is een koffiespeciaalzaak waar je A-merken koffie of thee en producten voor bij de koffie, zoals waterfilters voor espresso-apparaten, kan kopen. Het assortiment bestaat onder meer uit koffiebonen, gemalen koffie, koffiepads voor een Senseo, capsules voor Illy machines, Pods (ESE Servings). Ook verkopen ze diverse apparaten van Illy Francis. Op deze site kun je bovendien meerdere merken koffie met elkaar vergelijken op zaken als verpakking, smaakprofiel, kracht, type koffieboon, land van herkomst en prijs.
 • Casabarista.nl
  Hier vind je een kleine selectie van kwaliteits-espressomachines, inclusief toebehoren en accessoires. Casabarista heeft bovendien een eigen service- en reparatiedienst.
 • Espresso-machines.nu
  Deze webwinkel is gespecialiseerd in Expobar espressomachines, zowel voor professioneel als huishoudelijk gebruik. Verder kun je hier ook randapparatuur zoals koffiebonenmalers maar ook de koffiebonen zelf bestellen. Ze verkopen merken als Lavazza, Mövenpick, Lazarro en Segafredo.

Van ‘espresso machine kopen’ terug naar de homepage

© 2005- Espresso-Machine-Gids.com. Alle rechten voorbehouden. | contact | privacybeleid